220517
Nu börjar arbetet med förskolans fasad att närma sig sitt slut. Vi vill Tacka Er alla, för ert stora tålamod under renoveringen. Både ni vårdnadshavare och våra barn, har varit helt fantastiska under denna resa.
Vi vill tillsammans med er, fira vår nya fina förskola genom att bjuda in er till gemensam grillfest onsdagen den 25/5 kl. 15:00. Vi bjuder!

220809
Vi hälsar er alla hjärtligt välkomna till höstens grillfest. Vi startar kl.14:00 och stannar så länge ni önskar. Vi bjuder på korv, Festis, chips, glass, bullar och kaffe/te.

220914
Vi kan med glädje berätta att vi kommer att starta upp vår gymnastik tillsammans med era barn igen efter pandemin. Alla förskolans barn kommer att få delta i denna aktivitet som återkommer varje vecka.

En annan nyhet är att vi nu startar upp bad vid Skärholmens simhall  för barnen på Villekulla. De kommer att gå två barn tillsammans med en pedagog. Det blir ca tre veckor mellan gångerna då barnen kommer iväg. Pedagogerna kommer med vidare information till er alla. Detta gör vi för att alla barn skall få vattenvana och bli bekväm i att vistas i vatten. Vissa kanske till och med lär sig att simma.

Vi startar också upp vårt fredagsfika, då ni alla är hjärtligt välkomna under eftermiddagen. Vi bjuder på fika och ni får ta del av bildmaterial och annat som pågått under veckan som gått. Detta ger er ytterligare möjlighet att vara delaktig i vår verksamhet. Självklart är  ni som vanligt, välkomna alla dagar i veckan. Vi ser gärna att ni kommer in en stund.

221207
Vi tränar Lucia och Julsånger, inför Luciafirandet tisdagen den 13/12 Kl. 15:00. Efter barnens uppträdande, går vi tillsammans in på respektive avdelning och fikar. Vi bjuder på Lussebullar, pepparkakor, kaffe/Te och dryck till barnen. Ni är alla hjärtligt välkomna. På vår Facebooksida, finns lite historia kring Luciafirandet i Sverige.

230102
Vill påminna er alla om att vi nu också finns på Facebook, ni kommer direkt till sidan genom att kopiera länken här intill: Förskolan Vågskålen | Facebook